Boekenplanken

Boekenplanken zijn erg handig en bovendien heel plaatsbesparend. Je bevestigt ze gewoon aan de muur en klaar! Bovendien kan je gemakkelijk enkele planken extra bevestigen wanneer je je collectie uitbreidt.

Fantasievolle boekenplanken

Erg leuk is de zogenaamde zwevende boekensteun. Met deze boekensteun lijkt het wel alsof er helemaal geen plankje tegen de muur hangt. Je boeken lijken simpelweg te zweven doorheen de kamer. Een leuk accessoire voor jong en oud.

Retro boekenplanken

Retro boekenrekken zijn helemaal in. Bovendien geven ze je boeken een bijzonder en stijlvol accent. Ze doen denken aan de echte oude grote universiteitsbibliotheken. Je vindt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kan je de barokke boekenrekken ook moeiteloos integreren in je interieur.

Moderne design boekeplanken

Ook strakke design boekenplanken doen het erg goed. Zo biedt Presse Citron een collectie boekenplanken aan in de vorm van hokjes. Je kan de verschillende hokjes combineren om zo een originele boekenmuur te creƫren. Maak leuke combinaties van kleuren voor een nog mooier effect!